Hlavní obsah

AS Řím - Palermo 4:1AS Řím porazil Palermo a napravil poslední dvě prohry

Řím

Fotbalisté AS Řím vedení českým trenérem Zdeňkem Zemanem porazili v italské lize 4:1 Palermo a napravili poslední dvě porážky 2:3. Celek z hlavního města zůstává po 10. kole Serie A na šestém místě tabulky s jedenáctibodovou ztrátou na vedoucí Juventus.

Článek

AS nakročilo k pátému vítězství v sezoně už v úvodní půlhodině, kdy se na Stadiu Olimpico prosadili kapitán Totti s Osvaldem. V poslední dvacetiminutovce přidali další dvě branky Lamela a Destro, který však oslavil gól svlečeným dresem a rozhodčí ho po druhé žluté kartě vyloučil. V závěru už pouze snížil Iličič.

Konkurenční římský klub Lazio naopak prohrál na hřišti Catanie 0:4 a po nejtěžší porážce v sezóně klesl na páté místo.

Catanii vyšel úvod zápasu a díky dvěma brankám Argentince Gómeze a proměněné penaltě Lodiho vedla už po půlhodině 3:0. Debakl hostů dokonal v 69. minutě další argentinský hráč Barrientos. Krátce poté se dostal na hřiště český útočník Lazia Libor Kozák.

Třetí Neapol přišla až v nastaveném čase o domácí vítězství nad FC Turín a remizovala 1:1. Domácí poslal v šesté minutě do vedení uzdravený uruguayský kanonýr Cavani, ale hostující Sansone rozhodl v závěru o dělbě bodů. Předtím byl za protesty vykázán na tribunu trenér Neapole Mazzarri.

Na čtvrté místo poskočila Fiorentina, která porazila na svém stadiónu 4:1 Cagliari. Na vedoucí trefu domácího Rodrígueze ze 14. minuty ještě dokázal před přestávkou odpovědět Casarini, ale Jovetič, Toni a Cuadrado v druhé půli rozhodli o třetí výhře "fialek" za sebou.

Italská fotbalová liga - 11. kolo:
Pescara - Parma 2:0 (49. Abbruscato, 90.+3 Weiss)
Boloňa - Udine 1:1 (46. Diamanti - 73. Di Natale)
Catania - Lazio Řím 4:0 (9. a 29. Gómez, 25. Lodi z pen, 69. Barrientos)
Fiorentina - Cagliari 4:1 (14. Rodríguez, 50. Jovetič, 54. Toni, 84. Cuadrado - 42. Casarini)
Neapol - FC Turín 1:1 (6. Cavani - 90.+1 Sansone)
Sampdoria Janov - Bergamo 1:2 (53. Maresca - 2. Bonaventura, 76. De Luca), Siena - FC Janov 1:0 (55. Paci)
AS Řím - Palermo 4:1 (11. Totti, 31. Osvaldo, 69. Lamela, 79. Destro - 84. Iličič)

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články