Hlavní obsah

VIDEO: Brilantní signál fotbalistů Fiorentiny zaskočil bezradnou obranu AS Řím

Řím

Fotbalisté Fiorentiny předvedli v sobotním utkání 16. kola italské Serie A po standardní situaci prvotřídně zahraný signál, kterým totálně překvapili defenzivu AS Řím. Skvostnou akci nakonec završili gólem do sítě bezmocného brankáře. Fotbalový „šach-mat“ ovšem hostům k bodům nestačil, svěřenci Zdeňka Zemana utkání otočili a nakonec se radovali z výhry 4:2.

Signál fotbalistů Fiorentiny.

 
Článek

Římský tým předvádí pod vedením českého kouče samé ofenzivní kousky, v obraně to ale občas zaskřípe. A právě proti Fiorentině se zadákům AS hrubě nezadařilo. Domácí hráči chtěli při standardní situaci Fiorentiny zahrát ofsajd systém, ale nestihli včas vyběhnout, za zadáky se schoval bek Gonzalo Rodríguez a bylo vymalováno.

Argentinský obránce s dvojkou na zádech měl situaci hodně ulehčenou. Na malém vápně byli další dva fotbalisté „Fialek", proti nim osamocený brankář Goicoechea, kterého nechala obrana AS Řím na holičkách.

Gonzalo nakonec přihrál svému krajanovi Facundovi Roncagliovi a ten se zblízka nemýlil. Domácí fotbalisté dostali po utkání za nepovedenou ofsajdovou past od trenéra Zemana pořádný „kartáč", nicméně hrubá chyba je tříbodový zisk nestála.

Reklama

Související témata: