Hlavní obsah

VIDEO: Kouč AS Řím Zeman nepřišel na tiskovou konferenci, rozzuřili ho sudí

Řím

Trenér fotbalistů AS Řím Zdeněk Zeman odmítl přijít na tiskovou konferenci po nedělním zápase italské ligy s Chievem (0:1). Zkušeného českého kouče rozzuřilo, že rozhodčí uznali gól z údajného ofsajdu, a před novináře místo sebe poslal asistenta Franka Baldiniho.

Gól Sergia Pellissiera.

 
Článek

Utkání 17. kola Serie A, dohrávaného ve Veroně za velké mlhy, rozhodla kontroverzní branka Sergia Pellissiera z 87. minuty. Tým AS kvůli ní ukončil sérii čtyř ligových výher a propadl se na šestou příčku v tabulce.

"Řekl mi, že bude šťastnější, když nebude mluvit," vysvětlil Zemanovu absenci Baldini. "Některé věci mu neseděly a nechtěl rozpoutávat kontroverzi výroky do médií. Branka z ofsajdu nebyla jediným incidentem," doplnil římský asistent.

Prohra s Chievem v posledních minutách je pro AS velkým zklamáním, protože římský klub myslel minimálně na bod. "Snažili jsme se převzít iniciativu do svých rukou a zaslouženým výsledkem by zřejmě byla remíza. Nebyli jsme schopni hrát takovou hru, kterou jsme chtěli," litoval Baldini.

"Chyběla nám správná fyzička"

"Samozřejmě jsme mohli být lepší. V prvním poločase jsme podali decentní výkon, horší to bylo po přestávce. Chyběla nám správná fyzička. Také hřiště nám moc nepomohlo, protože jsme zvyklí hrát s míčem u nohy," konstatoval Zemanův zástupce.

Římský celek ztrácí dvanáct bodů na vedoucí Juventus Turín, čtyři body mu chybí na třetí příčku, znamenající účast v předkole Ligy mistrů. "Stále jsme si jistí, že dokážeme konkurovat těm nejlepším klubům v Itálii," upozornil Baldini.

Reklama

Související témata: