Hlavní obsah

Vstupenky na zápas s Neapolí začne Plzeň prodávat 22. ledna, soupeř posílil

Viktoria Plzeň zahájí předprodej vstupenek na utkání Evropské ligy s fotbalisty Neapole 22. ledna v 9:00 pro majitele permanentek, stát budou od 450 do 1000 korun. Volný prodej odstartuje 28. ledna. Lístek na duel v Doosan Areně 21. února bude stát od 600 do 1200 korun.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Plzeňský Václav Procházka se raduje se spoluhráči z gólu

Článek

Majitelé permanentek budou mít tradičně předkupní právo na jednu zlevněnou vstupenku plus jednu za plnou cenu. "Všichni permanentkáři budou mít tentokrát k dispozici celý týden včetně víkendu, aby si mohli návštěvu Štruncových sadů naplánovat bez větších časových omezení," řekl mluvčí Viktorie Pavel Pillár. Vstupenky se budou prodávat jen na pokladnách přímo v Doosan Areně.

Klub zároveň upozorňuje, že kvůli snaze vyhnout se případným komplikacím s prodejním systémem bude ve středu 16. ledna v 17 hodin minimálně do duelu s Neapolí ukončen prodej půlročních permanentek.

O den dříve než Plzeň zahájí Sparta předprodej na utkání s Chelsea, ceny vstupenek se pohybují od 950 do 2950 korun. Majitelé permanentek mají nárok na slevu 30 až 40 procent.

Ze Sieny přišel Calaio

Další zimní posilou fotbalistů Neapole se stal útočník Emanuele Calaio. Jednatřicetiletý hráč přišel ze Sieny na hostování s opcí na přestup po skončení sezóny.

Bývalý mládežnický italský reprezentant se do Neapole vrátil po čtyřech a půl letech. Při předchozím angažmá v letech 2005 až 2008 nastřílel Calaio ve 128 zápasech ve všech soutěžích 44 gólů.

V tomto ročníku Serie A dal za Sienu, které patří poslední místo v tabulce, v 18 ligových zápasech čtyři branky. V uplynulém ročníku po návratu Sieny do nejvyšší soutěže skóroval jedenáctkrát. Nyní se pokusí opět prosadit do útoku Neapole, v němž září kanonýr Edinson Cavani.

Neapol už získala z Udine na půlroční hostování s opcí krajního obránce či záložníka Pabla Armera. Italský celek přivítá Plzeň 14. února.

Reklama

Související témata: