Hlavní obsah

Stankovič po téměř deseti letech končí v Interu Milán

Milán
Aktualizováno

Srbský záložník Dejan Stankovič opouští po devíti letech Inter Milán. Čtyřiatřicetiletý fotbalista se domluvil s vedením klubu na ukončení smlouvy, kterou měl ještě na příští sezónu. S fanoušky se rozloučil emotivním dopisem na webu milánského celku.

Foto: Profimedia.cz

Dejan Stankovič končí v Interu Milán.

Článek

"Mám za sebou nejlepších deset let svého života. Hrál jsem v Miláně s úžasnými fotbalisty a úžasnými lidmi. Představa, že dres Interu už nikdy neobléknu, mi vhání slzy do očí," uvedl Stankovič, který vinou zranění odehrál v uplynulé sezóně jen tři ligové zápasy.

Do Interu přišel v lednu 2004 z Lazia Řím a milánskému týmu pomohl pětkrát vyhrát italskou ligu, čtyřikrát pohár a jednou Ligu mistrů i světový šampionát klubů. V roce 2010 slavil s Interem treble.

Devátý celek uplynulého ročníku Serie A také získal dvě posily do obrany, kterou vyztuží argentinský reprezentant Hugo Campagnaro a Marco Andreolli. Campagnaro, jenž se znovu setká s novým koučem Interu Walterem Mazzarim, pod kterým hrál v Neapoli, podepsal smlouvu do roku 2015. Bývalý člen mládežnických týmů Interu Andreolli, který si italskou ligu zahrál za AS Řím a Chievo, se upsal klubu na čtyři roky.

Reklama