Hlavní obsah

VIDEO: Fotbalista jezdil na tanku, řeší ho disciplinárka

Bergamo

Fotbalista jezdil na tanku a asi skončí před disciplinárkou! Šílený nesmysl? Kdepak. Tento incident se vskutku řeší v Itálii. Fanoušci z Bergama chtěli při tradiční slavnosti navodit bojovou atmosféru už pěkných pár týdnů před startem ligy, využili k tomu i nefalšovaný tank a skončilo to ostudou, kterou řeší fotbalové orgány.

Fotbalista na tanku

 
Článek

Pohlaváry nejvíce rozčílilo to, že se celé bizarní komedie zúčastnil i Giulio Migliaccio, dvaatřicetiletý záložník, který ke ztotožnění se s novým působištěm přistoupil velmi rázně.

Pár hodin poté, co hostování z Palerma ve Fiorentině vyměnil za přesun do Bergama, hned začal utužovat přátelství s místními tifosi. Přijal pozvání na svéráznou oslavu, jejíž aktéry nenapadlo nic lepšího, než pořídit dvě staré káry a pomalovat je nápisy, jež symbolizovaly nenáviděné rivaly z Brescie a AS Řím.

Pro větší obveselení publika přidali pár přisprostlých nápisů a na malér, který řeší tamní disciplinárka, bylo zaděláno.

Je otázkou, jestli zabere fotbalistova omluva, kterou opřel o to, že si symbolů cizích klubů na devastovaných autech vůbec nevšiml.

Reklama

Související témata: