Hlavní obsah

VIDEO: Tank Llorente! Soupeř po tvrdém střetu skončil na nosítkách

Španělský fotbalista Fernando Llorente má tvrdou hlavu. Někdejší střelec Athletiku Bilbao si vyvzdoroval odchod do Juventusu Turín a v jeho dresu před sezónou v Sérii A hned vyslal soupeřům jasný signál: srážka s tímto bezmála dvoumetrovým útočníkem většinou nekončí dobře. Přesvědčil se o tom i Luca Antonini z AC Milán v přátelském utkání obou klubů, jenž po střetu s novou akvizicí Staré dámy skončil s krvavým zraněním na nosítkách.

Krvavá srážka Llorenteho s Antoninim.

 
Článek

K souboji došlo ve 33. minutě zápasu hraném na 45 minut na předsezónním turnaji o trofej TIM za bezbrankového stavu. Llorente si předkopl míč a ve snaze jej dostihnout se v plné rychlosti se zadákem milánského klubu nešťastně srazili hlavou. Zatímco 28letý španělský mistr světa z kolize odešel i s roztrženým obočím po svých, o poznání menší Antonini se zhroutil na trávník, ze kterého ho odnesli na nosítkách.

Oba aktéři krvavé srážky skončili s tržnými ranami mimo hru. Juventus, v jehož vedení figuruje i bývalý český reprezentant Pavel Nedvěd, nakonec zápas prohrál 6:7 na penalty.

Reklama

Související témata: