Hlavní obsah

VIDEO: Další zkrat hvězdy AC Milán. Balotelli na tréninku nakopl spoluhráče!

Milán

Tvrdí se o něm, že je nenapravitelný. A italský fotbalista Mario Balotelli dal svým kritikům zase jednou za pravdu. Při jedné z tréninkových dávek AC Milán se zezadu přiblížil ke spoluhráči Andreu Polimu a zničehonic ho kolenem nakopl. Letní posila Rossoneri nic takového nečekala a jen nevěřícně koukala.

Mario Balotelli na tréninku AC Milán nakopl spoluhráče Poliho.

 
Článek

Balotelli si připsal další ze svých ulítlých výstřelků. V Anglii si jich během působení v Manchesteru City užil více než dost - na tréninku například nezvládl obléknout rozlišovací dres, měl konflikty se spoluhráči Kompanym, Boatengem i koučem Mancinim. Zapálil si dům poté, co manipuloval s ohňostrojem.

Před časem si dokonce řekl o střídání, protože se mu nezdál trávník na Ukrajině a prý trpěl alergií. Legendární je také jeho hláška o tom, že Lionel Messi je jen o zlomek lepším hráčem než Balotelli a všichni ostatní fotbalisté jsou horší. Nejednou pak svůj tým nesmyslně oslabil po zbytečné červené kartě.

Až dosud se Balotelli během svého působení v milánském AC výstřelkům vyhýbal. Teď to vypadá, že další úlet je pouze otázkou času.

Reklama

Související témata: