Hlavní obsah

AC Milán - AS Řím 2:2AS Řím dvakrát přišel o vedení v Miláně a ztratil na Juventus

Milán

Fotbalisté AS Řím v dohrávce italské ligy na hřišti AC Milán dvakrát vedli, ale nakonec se museli spokojit s remízou 2:2. I po šestnácti kolech drží neporazitelnost, ale na druhém místě tabulky ztrácejí na vedoucí Juventus už pět bodů.

Foto: Alessandro Garofalo, Reuters

Záložník AC Milán Sulley Muntari (vpravo) střílí vyrovnávací gól do sítě AS Řím.

Článek

Skóre zápasu otevřel v 13. minutě útočník Mattia Destro, jenž dal gól i v minulém kole v duelu s Fiorentinou, v němž si po dlouhé zdravotní pauze připsal první start v sezóně. O vyrovnání se zasloužil obránce Christian Zapata, jenž skóroval po 82 zápasech hlavičkou po rohovém kopu.

Hostům vrátil náskok Kevin Strootman, který krátce po přestávce proměnil penaltu nařízenou za faul brankáře Gabriela na Gervinha. Gabriel po prvním poločase nahradil mezi tyčemi zraněného Christiana Abbiatiho a čisté konto udržel jen šest minut. Dělbu bodů zařídil v 77. minutě tvrdou střelou Sulley Muntari.

Pro AC to byla čtvrtá remíza z posledních pěti zápasů, v tabulce mu patří desáté místo. V neděli čeká Rossoneri milánské derby proti Interu, pro které se v pondělí vykartoval kapitán Riccardo Montolivo.

Italská fotbalová liga - 16. kolo:
AC Milán - AS Řím 2:2 (29. Zapata, 77. Muntari - 13. Destro, 51. Strootman z pen)

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články