Hlavní obsah

Balotelli udivil fanoušky. Proti Římanům hrál v kopačkách s novinovými titulky

Slíbil, že se polepší a zapracuje na svém temperamentu. Kontroverzní fotbalista milánského AC Mario Balotelli se sice žádného nového průšvihu nedopustil, přesto na sebe opět strhnul pozornost. V dohrávce 16. kola Serie A proti AS Řím (2:2) nastoupil v hodně výstřední obuvi. Jeho kopačky byly pokryty novinovými titulky a články o něm.

Foto: Alessandro Garofalo, Reuters

Útočník AC Milán Mario Balotelli (uprostřed) a obránce AS Řím Mehdi Benatia v pondělní dohrávce 16. kola Serie A.

Článek
Fotogalerie

Podle magazínu Business Insider je důvod prostý. S italskou star mají zájem podepsat smlouvu tři obuvnické firmy. Předpokládá se, že jde o Adidas, Nike a Pumu. Než si útočník s ghanskými kořeny jednu z nich vybere, rozhodl se odehrát utkání v kopačkách bez loga.

Novou obuv představil v pondělním ligovém souboji proti AS Řím a její design byl pro fanoušky šokující. Bílé kopačky totiž vyzdobil výstřižky titulků novin z jeho kariéry. Nad všemi vyčníval nápis Why always me? (Proč vždycky já?). Stejný titulek měl i na tílku, které odkryl z radosti poté, co vstřelil gól Manchesteru United.

Balotellimu však nová a extravagantní obuv ke skórování nepomohla. Alespoň remízu zachraňovali domácím Rossoneri jiní. Na 1:1 vyrovnával Zapata a v 77. minutě zařídil bod Muntari.

Reklama

Související témata:
Články