Hlavní obsah

Balotelli se po zranění vrací do AC, za ping-pong trest nedostane

Milán

Italský reprezentační útočník Mario Balotelli se po dvouzápasové absenci způsobené zraněním ramena vrací do týmu AC Milán. Trenér Clarence Seedorf kontroverzního fotbalistu nebude nijak trestat za to, že v době své rekonvalescence dal na twitter fotku, kde hraje ping-pong.

Foto: Giorgio Perottino, Reuters

Útočník AC Milán Mario Balotelli (vlevo) naslouchá pokynům kouče Seedorfa.

Článek

Třiadvacetiletý forvard známý nejrůznějším výstřelky na hřišti i mimo něj se zranil 19. února v úvodním osmifinále Ligy mistrů proti Atléticu Madrid (0:1). Po zveřejnění fotografie, na které drží v obou rukou pingpongové pálky a v ústech má míček, Balotellimu italská média vytkla, že svou léčbu nebere vážně.

Triviální věc

"Nejsem tu proto, abych říkal lidem, jak používat vlastní způsoby komunikace," řekl na dnešní tiskové konferenci Seedorf. "To, z čeho se dělá v Itálii zpráva, mě netrápí. Je to tak triviální věc. Koho zajímá, jestli hrál stolní tenis? Absolvoval šestihodinovou léčbu," doplnil nizozemský trenér, jenž vede v tabulce desátý Milán od poloviny ledna.

Balotelli v této sezóně vstřelil deset branek v 18 utkáních italské ligy. V letošním roce už stihl dostat pokutu 10 tisíc eur (275 tisíc korun) za posunky k fanouškům soupeře v lednovém utkání proti Cagliari. V únoru se zase bývalý hráč Interu Milán a Manchesteru City v závěru zápasu s Neapolí rozplakal na lavičce poté, co ho Seedorf stáhl po slabém výkonu ze hřiště.

Reklama

Související témata: