Hlavní obsah

AC Milán - Juventus 0:1Výhru Juventusu ve šlágru kola vystřelil kanonýr Tévez

Milán

Fotbalisté Juventusu Turín zvítězili ve šlágru třetího kola italské ligy na hřišti AC Milán 1:0. Rozhodující branku vstřelil v 71. minutě Carlos Tévez. Duel byl speciální pro kouče Juventusu Massimiliana Allegriho, jenž do letošního ledna trénoval právě AC Milán a v sezóně 2010/2011 s ním získal ligový titul.

Foto: Giorgio Perottino, Reuters

Carlos Tévez (vlevo) z Juventusu oslavuje svoji trefu v ligovém šlágru, za ním pokořená obrana AC Milán.

Článek

Na větší šance si fanoušci na San Siru museli počkat až do druhé části první půle. K nebezpečné hlavičce se dostal po Muntariho centru domácí Honda, Buffon byl ale připraven. Na druhé straně Abbiati, který v brance nahradil zraněného Diega Lópeze, musel zasahovat proti střelám Llorenteho a Pereyry, Marchisiův přízemní pokus skončil na tyči.

V 71. minutě otevřel skóre střelec dvou branek z úterního utkání Ligy mistrů proti Malmö (2:0) Carlos Tévez, kterého povedeným pasem do šance poslal Pogba. V 76. minutě vystřídal Poliho útočník Fernando Torres, a nastoupil tak ke svému prvnímu utkání v dresu AC Milán. K vyrovnání ale nepomohl, Rossoneri poprvé v sezóně ztratili body. Juventus zůstává stoprocentní.

Italská fotbalová liga - 3. kolo:
Cesena - Empoli 2:2 (30. Marilungo, 32. Defrel - 55. Tavano z pen., 72. Rugani)
AC Milán - Juventus Turín 0:1 (71. Tévez).

Reklama

Související témata: