Hlavní obsah

Sassuolo - Juventus 1:1Juventus zaváhal s posledním Sassuolem, přiblížil se mu AS Řím

Řím
Aktualizováno

Fotbalisté Juventusu přišli v italské lize poprvé o body. V sedmém kole překvapivě remizovali se Sassuolem a po remíze 1:1 vedou tabulku o bod před AS Řím. Tomu se naopak po prohře z minulého kola právě s lídrem z Turína podařilo vrátit na vítěznou vlnu a jasně zdolat Chievo Verona 3:0.

Foto: Marco Vasini, ČTK/AP

Simone Zaza (vlevo) ze Sassuola v souboji s Angelem Ogbonnou z Juventusu.

Článek
Fotogalerie

Sassuolo šlo do souboje s Juventusem z posledního místa, ale doma jasného favorita brzy zaskočilo. Ve 14. minutě otevřel skóre Simone Zaza střelou z první. Stará dáma rychle vyrovnala, když se šest minut nato prosadil z hranice pokutového území vydařenou střelou Paul Pogba po přistrčení Carlose Téveze.

Další branku už ale obhájce titulu nepřidal a přišel o stoprocentní bilanci. V nervózním závěru obdržel červenou kartu za protesty záložník Juventusu Simone Padoin, i když byl mezi náhradníky.

AS si zajistil klidné vítězství během první půle. Už ve čtvrté minutě otevřel skóre hlavou po rohovém kopu Mattia Destro a o dvacet minut později se trefil ostrou ranou z úhlu Adem Ljajič. Ve 33. minutě uzavřel skóre z pokutového kopu Francesco Totti.

Italská fotbalová liga - 7. kolo:
AS Řím - Chievo 3:0 (4. Destro, 25. Ljajič, 33. Totti z pen.),
Sassuolo - Juventus Turín 1:1 (13. Zaza - 19. Pogba).

Reklama

Související témata: