Hlavní obsah

AS Řím - Sassuolo 2:2AS Řím remizoval v lize se Sassuolem, bod domácím zachránil v závěru Ljajič

Řím

Fotbalisté AS Řím remizovali v utkání 14. kola italské ligy se Sassuolem 2:2, dvoubrankovou ztrátu domácích smazal dvěma góly Adem Ljajič. Druhý tým tabulky tak nevyužil pátečního zaváhání Juventusu na hřišti Fiorentiny (0:0) a na turínský celek stále ztrácí tři body.

Foto: Stefano Rellandini, Reuters

Adem Ljajič z AS Řím proměňuje penaltu v zápase 14. kola italské ligy proti Sassuolu.

Článek

K prvnímu gólu Sassuola z 15. minuty výrazně dopomohl gólman AS Řím De Sanctis, jenž při odkopu nastřelil Zazu, od kterého se míč odrazil do brány. O tři minuty později přidal třiadvacetiletý Ital druhou trefu a zdvojnásobil tak svůj gólový účet v této sezóně Serie A. AS Řím obdržel na svém stadiónu dvě branky během prvního poločasu v ligovém utkání poprvé od října 2011, kdy prohrával po prvním dějství s AC Milán 1:2.

Cestu za body si římský celek ještě více zkomplikoval v 50. minutě, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen záložník De Rossi. Přesto Římané dokázali vyrovnat. Na 1:2 z penalty snížil Adem Ljajič a ve třetí minutě nastavení tentýž hráč zařídil po přesné Florenziho přihrávce vyrovnání. Srbský útočník se v posledních čtyřech ligových duelech podílel na šesti gólech svého týmu: čtyřikrát skóroval a dvakrát asistoval. Sassuolo už poosmé v řadě nepoznalo hořkost porážky.

Italská fotbalová liga - 14. kolo:
AS Řím - Sassuolo 2:2 (78. z pen. a 90.+3 Ljajič - 15. a 18. Zaza)
FC Turín - Palermo 2:2 (35. Martínez, 63. Glik - 16. Rigoni, 43. Dybala)

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články