Hlavní obsah

Selfie mánie v podání římské legendy. Totti skóroval, vzal mobil a fotil skandující tifosi!

Netradiční gólovou oslavu si v nedělním ligovém utkání s Laziem přichystal fotbalový veterán ve službách římského AS Francesco Totti. Osmatřicetiletý ofenzivní záložník se v městském derby trefil hned dvakrát. Svůj druhý zásah z voleje, který znamenal i konečné skóre 2:2, Totti oslavil nezvyklým způsobem - od trenéra brankářů Guida Nanniho si vypůjčil mobilní telefon a vyfotil skandující tifosi.

Francesco_Totti_takes_a_selfie

 
Článek
Fotogalerie

Modla fanoušků AS Řím ve druhém poločase zvrátila nepříznivý stav a dvěma góly vystřelila Giallorossi ve veledůležitém zápase alespoň bod. Francesco Totti se už jedenáctkrát zapsal do střelecké listiny římského derby a vyrovnal dosavadní rekord Dina da Costy z padesátých let minulého století.

Osmatřicetiletý Totti, v Římě přezdívaný jako Zlatý hoch nebo Gladiátor, si speciální oslavu dlouho chystal. „Chtěl jsem, aby si naši fanoušci (tifosi) tento gól zapamatovali. Přemýšlel jsem, co udělám, měl jsem tisíce různých nápadů. Ale jeden se vyjímal - selfie zná snad každý," vykládal Totti po nedělním utkání.

Tottiho družina je v Serii A na druhém místě, po 18 kolech ztrácí na vedoucí Juventus tři body.

Reklama

Související témata: