Hlavní obsah

Supertalent Pogba na odchodu z Juventusu? Stará dáma zvěsti popírá

Turín

V jednadvaceti letech Paul Pogba patří do základní sestavy Juventusu. Obrovský talent francouzského i světového fotbalu, kterého Stará dáma před dvěma a půl lety získala po skončení smlouvy z Manchesteru United, měl mít podle britských médií namířeno za lepším. Jenže činovníci Juve avizovaný prodej svého záložníka rázně dementovali.

Foto: Massimo Pinca, ČTK/AP

Paul Pogba je v pouhých 21 letech oporou Juventusu.

Článek

Pogba se i přes svůj relativně nízký věk stal jedním z pilířů sestavy italského mistra, v Turíně získal dvě scudetta a dvakrát zvedl nad hlavu i italský Superpohár. Zájem o jeho služby je hlavně na ostrovech (Arsenal, oba Manchestery) a také ve Španělsku (Real Madrid).

Hráčův agent Mino Raiola, který před lety zastupoval i Pavla Nedvěda, několikrát prohlásil, že Juventus už jeho svěřenec přerostl. Podle sportovního ředitele Staré dámy Giuseppeho Marotty se ale žádný velký transfer nechystá. „Sledují ho všechny velké týmy, není to nic nového. My ale máme tým plný vítězů a v žádném případě nebudeme oslabovat. Pogbu v žádném případě neprodáme," řekl Marotta.

Paul Pogba navíc v říjnu podepsal v Juventusu novou smlouvu až do roku 2019, jeho tržní cena podle serveru transfermarkt.de činí astronomických 50 miliónů eur (1,4 miliardy korun). Letos odehrál v dresu Bianconeri 22 utkání, v nichž vstřelil pět gólů.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články