Hlavní obsah

Léčba Mancinim nezabírá. Fanoušci se vyšvihli s překvapivou reakcí, která hráče rozzuřila

Jediné vítězství v tomto kalendářním roce, v tabulce Serie A až třinácté místo, rozzuření fanoušci a frustrovaní hráči. Léčba trenérem Robertem Mancinim v Interu Milán evidentně nezabrala, slavný klub sráží mizerné výsledky a fanoušci ztrácí se svými hvězdami trpělivost. První vlnu negativních emocí si hráči Nerazzurri vyslechli po nedělní překvapivé porážce 1:3 na hřišti Sassuola.

Fanoušci Interu vytočili útočníka Icardiho.

 
Článek

Mancini převzal Inter v polovině listopadu, jenže od té doby s ním v lize vyhrál jen dvakrát. Kádr nabitý reprezentanty ze všech koutů světa zatím ne a ne ukázat svou pravou tvář. Nestálost výkonů sráží partu okolo Nemanji Vidiče, Garyho Medela, Xherdana Shaqiriho, Lukase Podolského nebo Rodriga Palacia stále hlouběji ligovou tabulkou.

A fanouškům dochází trpělivost. Po utkání v Sassuolu se sice hráči Interu snažili udobřit rozbouřené tifosi tím, že do kotle Nerazzurri vhodili několik dresů, jenže reakce rozbouřeného davu byla bleskurychlá. Fanoušci naházeli bílé trikoty zpátky na hřiště a hráče zasypali sprškou nadávek.

Tím vytočili hvězdu týmu Maura Icardiho, který je s jedenácti góly v Serii A nejlepším střelcem Interu. Nabroušeného Argentince neuklidnili ani spoluhráči Fredy Guarín s Andreou Ranocchiem. Jižanský temperament fanoušci ani hráči nezapřou, cesta z krize se však bude hledat velmi těžko. A jen pro zajímavost, velkou radost z probíhající sezóny nemají ani fanoušci konkurenčního AC Milán, který je v tabulce Serie A osmý a na třináctý Inter má jen tříbodový náskok.

Reklama

Související témata: