Hlavní obsah

Hellas Verona - Neapol 2:0Neapol prohrála ve Veroně, oba góly dal Toni

Fotbalisté Neapole prohráli v utkání italské ligy na hřišti Hellasu Verona 0:2. Obě branky vstřelil nejlepší střelec domácích Luca Toni. Neapol tak zůstala na čtvrtém místě o skóre za Laziem Řím, které má ale pondělní zápas v Turíně k dobru. Inter Milán pouze remizoval s předposlední Cesenou 1:1.

Foto: Giorgio Perottino, Reuters

Útočník Hellasu Verona Luca Toni (vpravo) se raduje se spoluhráči Erosem Pisanem (uprostřed) a Jacopem Salou z gólu.

Článek

Verona potvrdila formu z posledních zápasů a už počtvrté za sebou bodovala. Čtyřmi trefami k tomu přispěl Toni, který se v tabulce střelců zařadil se 13 zásahy k Ménezovi z AC Milán a neapolskému Higuaínovi, jenž v neděli nastoupil pouze na závěrečných 22 minut. Svěřencům Rafaela Beníteze se v lize příliš nedaří, z posledních tří utkání získali jediný bod.

Po půlhodině střetnutí Inter Milán - Cesena se překvapivě dostali do vedení hosté, Carbonero poslal přesný pas za obranu Defrelovi a ten přeloboval gólmana Handanoviče. Po přestávce ale Milánští zabrali, Icardi nacentroval na Palacia a argentinský útočník vstřelil pátý gól v sezóně.

Obrat mohl chvíli nato dokonat Podolski, trefil však tyč. Inter tak nenavázal na předchozích pět vzájemných duelů, ve kterých zvítězil. Cesena potřetí v řadě bodovala.

Italská fotbalová liga - 27. kolo:
Bergamo - Udine 0:0
FC Janov - Chievo 0:2 (49. a 68. Paloschi)
Sassuolo - Parma 4:1 (24. a 36. Sansone, 61. Berardi z pen., 66. Missiroli - 26. Lila)
Hellas Verona - Neapol 2:0 (7. a 51. Toni)
Inter Milán - Cesena 1:1 (48. Palacio - 30. Defrel)

Reklama

Související témata: