Hlavní obsah

Juventus - Neapol 3:1Neapol prohrála na hřišti Juventusu a druhé místo už neobsadí

Turín

Fotbalisté Neapole prohráli v zápase italské ligy na hřišti už jistého mistra Juventusu Turín 1:3 a ztratili šanci na umístění na druhém místě, zajišťujícím postup do základní skupiny Ligy mistrů.

Foto: Reuters, Reuters

Fotbalisté Juventusu se radují z branky proti Neapoli.

Článek

Juventus se dostal do vedení po třinácti minutách, když Coman poslal povedený vzdušný pas Pereyrovi a argentinský záložník se prosadil potřetí v sezoně. Po přestávce zahrál domácí obránce Asamoah ve vápně rukou, Insigne z penalty sice gólmana Buffona nepřekonal, k dorážce se však dostal López a chladnokrevně zakončil.

O vítězství "Staré dámy" rozhodl premiérovou trefou za Juventus a celkově druhou v italské lize dvaadvacetiletý záložník Sturaro. V závěru pojistil vítězství finalisty Ligy mistrů z penalty střídající Pepe.

Výhru FC Janov 3:2 nad Interem Milán zajistil až v závěru záložník Kucka, jenž se prosadil hlavou po Edenílsonově přesném centru. Slovenský reprezentant a bývalý hráč Sparty vstřelil druhý gól v sezóně. Janov se posunul na páté místo o bod před Fiorentinu, která má ale zápas k dobru.

Italská fotbalová liga - 37. kolo:
Juventus Turín - Neapol 3:1 (13. Pereyra, 77. Sturaro, 90.+2 Pepe z pen. - 50. López),
FC Janov - Inter Milán 3:2 (24. Pavoletti, 41. Lestienne, 89. Kucka - 19. Icardi, 30. Palacio).

Reklama

Související témata: