Hlavní obsah

Juventus má náhradu za Téveze, koupil talentovaného Argentince Dybalu

Turín

Vedení fotbalistů Juventusu Turín koupilo z Palerma jednadvacetiletého Argentince Paula Dybalu. Talentovaný útočník, který si vysloužil přezdívku La Joya (drahokam), se k Bianconeri přesune v létě za 32 miliónů eur. V mužstvu Staré dámy by měl časem nahradit Carlose Téveze.

Foto: Profimedia.cz

Paulo Dybala, argentinský drahokam, by měl v Juventusu časem nahradit Carlose Téveze.

Článek

Turínský klub na svém webu oznámil, že za jednadvacetiletého útočníka zaplatí 32 milionů eur (asi 878 miliónů korun). Částka může v případě dobrých výkonů narůst o dalších osm miliónů eur.

Dybala si v této sezóně Serie A připsal 13 ligových branek a deset asistencí a delší dobu se spekulovalo o jeho letním odchodu z Palerma. Vyhlédl si ho Juventus. Bianconeri v létě možná opustí Carlos Tévez. Dybalův úspěšnější krajan koketuje s myšlenkou návratu do domovského celku Boca Juniors, se zájmem o Tévezovi služby údajně přispěchalo i Atlético Madrid.

Odchovanec Instituta Córdoba Dybala je díky svému stylu hry přirovnáván k jiným argentinským útočníkům Lionelu Messimu či Sergiu Agüerovi. S Juventusem podepsal smlouvu na pět let.

Reklama

Související témata: