Hlavní obsah

Coulthard s přítelkyní si v Praze prodloužili víkend

PRAHA

Jezdec týmu West McLaren Mercedes David Coulthard, momentálně druhý muž světového šampionátu, strávil v Praze víkend se svojí přítelkyní, brazilskou modelkou Simone Abdelnourovou.

Foto: Hoch Zwei

David Coulthard s přítelkyní Simone při GP Brazílie.

Článek

"Přiletěli v sobotu po poledni ze Švýcarska, kde David koupil dům nedaleko Sionu a tráví tu volný čas. Sobotní odpoledne pro ně bylo pracovní. Pro komerční účely se fotili v interiérech Obecního domu, v Panské ulici a v Úvozu. V sobotu neměli na prohlídku Prahy čas," prozradil Právu nabitý a utajovaný program manažer týmu Pavel Turek.

Coulthard s Abdelnourovou však změnili původní plán odletět ještě večer zpět. "Ubytovali se v hotelu Neruda v Nerudově ulici a čas na procházku si udělali v neděli. Samozřejmě především na Hrad a další pamětihodnosti našeho hlavního města. Oba mají starou Prahu velice rádi. Poprvé tu spolu byli v létě necelými dvěma roky. Zpět odletěli odpoledne," dodal Turek.

Jednalo se o pracovně soukromou návštěvu, takže se neuskutečnilo ani žádné setkání s novináři. "David přiletí i s Kimi Räikkönenem v září na mezinárodní finále akce West Race Day. V tomto termínu budou oba k dispozici i novinářům," slíbil Turek.

Reklama

Související témata: