Hlavní obsah

AS Řím je bez útočníků! Úředníci je nepustili do Indonésie na turné

Řím

Překvapivé potíže řešili fotbalisté AS Řím. Pět jejich hráčů nepustili imigrační úřednici do Indonésie, kde se klub chystal pokračovat v přípravě na nadcházející ročník Serie A. „Jsme velmi frustrování. Vynaložili jsme velké úsilí, abychom mohli zde (v Indonésii) hrát, a teď se pět hráčů musí vrátit do Říma,“ řekl pro oficiální stránky klubu výkonný ředitel Římanů Italo Zanzi.

Foto: David Gray, Reuters

Útočníka AS Řím Gervinha nepustili do Indonésie.

Článek

A že to jsou velké komplikace pro vicemistra Itálie. Všichni to jsou totiž útočníci. Zpátky odjeli Gervinho, Seydou Doumbia, Victor Ibarbo, Adem Ljajič a Antonio Sanabria. V týmu tak zůstali pouze veterán Francesco Totti a Juan Manuel Iturbe.

„Navzdory těmto problémům, náš naplánovaný program to nenaruší," prozradil Zanzi. „Chtěli jsme, aby tu byl celý tým, ale nestalo se. Není to moc pozitivní zpráva pro hráče, pro klub. Nicméně, a to je to nejdůležitější, se nic nemění pro indonéské fandy. Oni jsou ten důvod, proč jsme tady," dokončil.

Velkou radost z indonéského turné má středopolař Radja Nainggolan, protože odsud pochází jeho otec. „Jsem rád, že tu jsem. Poprvé jsem Indonésii navštívil před dvěma lety a hned jsem si ji oblíbil. Je to pro mě speciální destinace."

Reklama

Související témata: