Hlavní obsah

Polepšený průšvihář? Ani náhodou! Balotellimu v Itálii sebrali řidičák

Jeho hostování v milánském AC trvá teprve čtrnáct dní, přesto už stihl italský fotbalový útočník Mario Balotelli ztropit první problém. Pětadvacetiletý vyhlášený potížista, který vyhlašoval, jak se polepšil, přišel minulý týden o řidičský průkaz, když poblíž svého domu v Brescii jel rychlostí 90 km/h místo povolené padesátky. Informoval o tom místní deník Il Giornale di Brescia.

Balotelliho trefa proti Mantově.

 
Článek

Balotelli po svém příchodu z Liverpoolu musel s vedením Rossoneri podepsat smlouvu, jež obsahovala klauzuli o slušném chování. Ta zahrnovala výčet věcí, které jsou problémovému forvardovi zapovězeny. Balotellimu byly zakázány návštěvy nočních klubů, stejně jako kouření a nadměrná konzumace alkoholických nápojů. Klauzule pamatuje i na slušné chování a zakazuje extravagantní účesy.

Otázkou zůstává, jestli smlouva zahrnuje i dodržování pravidel silničního provozu. Nedaleko svého domu v Brescii byl totiž zachycen bezpečnostní kamerou, jak ve svém Lamborghini jede devadesátikilometrovou rychlostí na povolené padesátce.

Podle italských zákonů musel Balotteli okamžitě odevzdat řidičský průkaz, a když měl policistům podat vysvětlení, uvedl, že se omlouvá a že si neuvědomil, že překračuje rychlost.

Přejde vedení AC další Balotelliho úlet bez povšimnutí, nebo z něj naopak vyvodí důsledky?

Reklama

Související témata: