Hlavní obsah

Sassuolo - AS Řím 0:2AS Řím zvítězil na hřišti Sassuola a je čtvrtý

Řím

Fotbalisté AS Řím zvítězili v italské lize na hřišti Sassuola 2:0 a posunuli se na čtvrté místo o skóre před Inter Milán, jenž má středeční zápas s Chievem Verona k dobru. Skóre otevřel Mohamed Salah, v nastavení pojistil výhru hostů Stephan El Shaarawy. Sassuolo tak stále čeká na první výhru nad Vlky, v dosavadních šesti zápasech s Římem si připsali tři remízy i prohry.

Foto: Marco Vasini, ČTK/AP

V souboji o míč Diego Falcinelli (vpravo) ze Sassuola a Seydou Keita z AS Řím.

Článek

V souboji dvou aspirantů na boj o pohárovou Evropu byli od začátku aktivnější hráči AS Řím a v 11. minutě se také dostali do vedení, když se prosadil povedenou střelou z hranice pokutového území Salah. Egyptský reprezentant se trefil ve všech třech utkáních Serie A proti Sassuolu, ke kterým nastoupil.

Po změně stran se více do útoku hnalo Sassuolo, velkou šanci měl Berardi, ztroskotal ale na brankáři Szczesném. Právě Berardi dostal tři minuty před koncem příležitost vyrovnat, když rozhodčí po Nainggolanově faulu nařídil pokutový kop, jedenadvacetiletý útočník jej však neproměnil. Ve čtvrté minutě nastavení naopak na 2:0 zvýšil El Shaarawy a prosadil se tak i v druhém zápase za AS Řím.

Italská fotbalová liga - 23. kolo:
Sassuolo - AS Řím 0:2 (11. Salah, 90.+4 El Shaarawy).

Reklama

Související témata: