Hlavní obsah

Atalanta - Crotone 1:0Bergamo porazilo Crotone a v tabulce je čtvrté

Fotbalisté Bergama porazili v 25. kole italské ligy předposlední Crotone 1:0 a v neúplné tabulce se posunuli na čtvrté místo před Inter Milán. Atalanta získala z posledních pěti utkání 13 bodů, Crotone naopak prohrálo poslední čtyři zápasy a nevstřelilo v nich jediný gól. Páté Lazio Řím otočilo zápas v Empoli a zvítězilo 2:1.

Článek

Úvod zápasu byl velmi opatrný a první střelu viděli diváci v Bergamu až v 34. minutě, což je nejpozději v dosavadní sezoně Serie A. Crotone ji ale nezužitkovalo.

První střela na branku přišla dokonce až v druhém poločase a hned z ní byl gól. Po Petagnově přízemním pasu do vápna se prosadil domácí záložník Conti. V závěru mohl pojistit vítězství Kessié, Cordazovu branku však těsně minul.

Lazio bylo od počátku duelu v Empoli aktivnějším týmem, jako první ale skórovali domácí, když se v 67. minutě povedenou střelou ze střední vzdálenosti prezentoval Krunič. Odpověď hostů na sebe ale nenechala dlouho čekat: o minutu později vyrovnal útočník Immobile, který měl už předtím několik příležitostí.

Obrat dokonali Římané deset minut před koncem, když domácí obránce tečoval Keitovu střelu za záda Skorupského. Empoli z posledních čtyř duelů získalo jen jeden bod.

Italská fotbalová liga - 25. kolo:
Bergamo - Crotone 1:0 (48. Conti)
Empoli - Lazio Řím 1:2 (67. Krunič - 68. Immobile, 80. Keita)

Reklama

Související témata: