Hlavní obsah

Volá Londýn! V boji na dálku o českou hvězdičku má prý nyní navrch Tottenham

Londýn/Praha

Bitva o českého kanonýra graduje. Tedy alespoň podle anglických médií. Naposledy list The Sun uvedl, že má navrch Tottenham, který je připravený za Patrika Schicka připravený vysázet Sampdorii Janov sumu 21,5 miliónu liber, tedy zhruba 684 miliónů korun.

Foto: Sport.cz

Patrik Schick v dresu Sampdorie.

Článek

Hraje sice v Itálii, ale mladý český reprezentant motá hlavu manažerům v anglické Premier League. V premiérové sezóně v Serii A dal český bombarďák během třiceti utkání dvanáct gólů a je o něj pořádný zájem. Laso prý chystá londýnský Arsenal, ale momentálně je prý výš konkurenční Tottenham, jenž je připravený přebít nabídku rivala.

Hráčův agent Pavel Paska v minulém měsíci jednal s kluby v Londýně a řešil se případný letní přestup hráče na Ostrovy. Sampdoria koupila útočníka Sparty, který ale v lize naposledy hostoval v Bohemians a dal za ně osm gólů, loni v létě. Mladík má ve smlouvě klauzuli, že jej italský klub uvolní za jednadvacet miliónů liber. Pokud je informace o nabídce Tottenhamu správná, nemuselo by odchodu Schicka do Premier League v létě nic bránit.

Otázkou také je, jak se k celé věci postaví i další zájemci o služby českého reprezentanta. Takový Inter Milán se už pár měsíců netají tím, že by měl Schicka rád v sestavě a šetřit rovněž nehodlá.

Reklama

Související témata: