Hlavní obsah

Sexy fotbalová agentka se předvedla na internetu. Velkokluby i fanoušci jsou v pozoru

Milán/Praha

Hvězda fotbalového Interu Milán Mauro Icardi je opět středem pozornosti. A nemusel ani kopnout do míče. Může za to jeho sexy manželka a agentka v jedné osobě Wanda Nara, když na sociálních sítích zveřejnila svůdné fotografie. Není divu, že si vydělává jako modelka, brzy se ale promění v hráčskou agentku a bude jednat s velkokluby o dalším angažmá svého muže.

Foto: Profimedia.cz

Manželka hvězdy Interu Milán Maura Icardiho zveřejnila na internetu sexy snímky, brzy se však bude muset soustředit na práci fotbalové hráčské agentky, její muž bude jednat o nové smlouvě.

Článek

Třicetiletá kráska není ve fotbalovém světě neznámá. Byla manželkou jiného Maxi Lópeze, od něj ale odešla a teď má v péči Maura Icardiho. Vydělává si modelingem, ale také jako hráčská agentka a bude Icardiho zastupovat i při jednáních o nové smlouvě. Kolem hvězdy Interu krouží Manchester United, Chelsea, Manchesteru City i Arsenal.

Argentinec má v současném kontraktu výstupní klauzuli, milánský klub ji chce ale navýšit. Na konci roku a možná i v lednu tak krásnou agentku čekají pořádně žhavá jednání.

Reklama