Hlavní obsah

Plzeň sází na oranžovou! Mistři znovu obléknou revoluční dresy

Každý den nový dres... Fotbalisté mistrovské Viktorie Plzeň vyrazí za obhajobou kompletně v novém. Po domácích dresech představují i druhou a třetí variantu. Zejména poslední sada by měla být vždy výjimečná a překvapivá a je tomu tak i letos. Hubník a spol. se obléknou do oranžové.

Foto: fcviktoria.cz

Luděk Pernica představuje nový oranžový dres Viktorie Plzeň.

Článek
Fotogalerie

Domácí dres plzeňských fotbalistů pro sezónu 2018/19

Klub ze západočeské metropole dodržel slovo a třetí sadu dresů opět představuje v netradiční barvách. V několika zápasech nové sezóny vyběhnou hráči na trávník v oranžových dresech, které jsou velmi výrazné a odráží styl, jímž se chce Viktoria prezentovat na trávníku - silně, sebevědomě a zářivě. „Před rokem jsme avizovali, že třetí sadu dresů hodláme vždy pojmout netradičně a tohoto konceptu se držíme," vysvětluje na klubovém webu mluvčí Václav Hanzlík.

Zeleno-žlutou kombinaci tedy nyní střídá oranžový dres, který bude doplněný černými trenkami a černými štulpnami. „Vím, že Viktorka byla v minulé sezóně v zelených dresech úspěšná. Budeme se snažit, aby i oranžové dresy byly vítězné. Jsou velmi výrazné a na hřišti budeme hodně vidět, mně se líbí," říká nováček v plzeňské kabině Luděk Pernica.

Jeho slova potvrzuje statistika. V netradiční zeleno-žluté variantě viktoriáni nastoupili celkem do 8 utkání minulé sezóny, z nichž vyšli bodově naprázdno pouze v jediném. Stejně úspěšní budou chtít být i v nových oranžových dresech...

Reklama

Související témata: