Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Režisér Sparty, rozdivočelý stoper i stará puška

Praha

Hodně pestrý byl uplynulý víkend, během něhož se našlo hrdinů víc než dost. Vždyť kanonádou se mohou pochlubit Příbram, Jablonec, Sparta či stoper Slovácka. Především z nich se rekrutuje ideální sestava 4. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Hned tři zástupce dodali Letenští, kteří zlomili komplex z teplických Stínadel.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 4. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz

Článek

Dali soupeři čtyřgólové K.O. za 39 minut a takřka u všeho byl stratég Stanciu. Na první dvě branky přesně nahrál Šuralovi, jednu svou tradiční precizní trefou z přímého kopu zařídil sám. Jen u lahůdkové Frýdkovy střely rumunský záložník neasistoval.

Bodově stoprocentní spolu se Spartou zůstávají také Slavia a Plzeň. Trápení sešívaných v Mladé Boleslavi zaplašil vítěznou trefou kapitán Škoda. Také Plzeň měla se Zlínem hodně práce, klid jí tradičně dal jistý brankář Kozáčik.

Konečně pořádně zabral také Jablonec. Výhru nad Karvinou dirigoval Trávník, zaskvěl se také Masopust. Na krotké Dukle si smlsla Příbram. V dresu nováčka znovu řádil mladík Matoušek, po osmi letech se v lize trefil také obránce Skácel, po opavském Zavadilovi pro změnu druhý nejstarší hráč v soutěži.

Slovácko porazilo pohárového zástupce z Olomouce především díky dvěma gólům střelecky rozdivočelého stopera Hofmanna. Baník dobyl Ďolíček, spolehnout se tam mohl na skálopevného stopera Stronatiho.

Sestava 4. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Kozáčik (Plzeň) - Stronati (Ostrava), Hofmann (Slovácko), Skácel (Příbram) - Stanciu (Sparta), Trávník (Jablonec), Frýdek (Sparta), Masopust (Jablonec) - Šural (Sparta), Škoda (Slavia), Matoušek (Příbram).

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články