Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Silná čtyřka vládne, víkend však patřil Bolce

Praha

Tabulka registruje nadvládu silné čtyřky. Slavia, Plzeň, Sparta i Zlín po reprezentační přestávce znovu vyhrály a potvrdily své postavení. Výsledek víkendu se nicméně zrodil v Jablonci, kde udeřila Mladá Boleslav. Hned tři její hráči proto figurují v ideální sestavě 8. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Po dvou hráčích mají v jedenáctce také obě pražská S.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 8. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz

Článek

Jablonec schytal před startem Evropské ligy nepříjemná políček. A na domácím trávníku navrch. Z neprůstřelného brankáře Šedy udělal muže kola, Středočeši se navíc mohli opřít také o záložníky Takácse či Konatého.

Lídrem tabulky zůstávají sešívaní. Na Slovácku se znovu trefili stoper Kúdela i útočník Tecl. Výhru nad Opavou vydřela Plzeň, na kraji obrany se vytáhl mazák Limberský. Sparta dobyla Ostravu, na hrotu se činil autor vítězné trefy Tetteh a obranu řídil Radakovič. Pokračuje také jízda Zlína, který v Ďolíčku tasil žolíka Hronka.

Olomouc neuspěla ani v Příbrami, kde zkušený Slepička zastoupil mladého Matouška. Teplice porazily Karvinou i díky trefě nadějného střelce Žitného.

Sestava 8. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Šeda (Mladá Boleslav) - Radakovič (Sparta), Kúdela (Slavia), Limberský (Plzeň) - Konaté (Mladá Boleslav), Hronek (Zlín), Takács (Mladá Boleslav), Žitný (Teplice) - Slepička (Příbram), Tetteh (Sparta), Tecl (Slavia).

Reklama