Hlavní obsah

Ml.Boleslav - Slovácko 5:1Komličenko dvěma góly korunoval vysokou výhru

MinutaMin. Tým Hráč Akce
27. Mareš 1 : 0
55. Přikryl 2 : 0
65. Kuchta 2 : 1
80. Komličenko 3 : 1
83. Matějovský 4 : 1
89. Komličenko (penalta) 5 : 1
Záznam online reportáže

Mladá Boleslav

Fotbalisté Mladé Boleslavi v devátém kole první ligy rozstříleli 5:1 Slovácko a připravili soupeři čtvrtou porážku za sebou. Dvěma góly se na vítězství podílel nejlepší střelec soutěže ruský útočník Nikolaj Komličenko, který už v sezóně dal deset branek. O další zásahy domácích se postarali Petr Mareš, Tomáš Přikryl a Marek Matějovský. Za hosty ve druhém poločase snižoval na 1:2 Jan Kuchta. Slovácko navíc čtyři minuty před koncem přišlo o Vlastimila Daníčka, který dostal druhou žlutou kartu a byl vyloučen.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Nikolaj Komličenko (nahoře) z Boleslavi a Patrik Šimko ze Slovácka.

Článek
Fotogalerie

Mladá Boleslav byla od začátku aktivnější a po velkém tlaku a centru Přikryla otevřel v 28. minutě skóre Mareš. V závěru poločasu se do velké šance dostal i Přikryl, ale přehodil vybíhajícího gólmana Daňka i branku.

Slovácko po přestávce přidalo, ale když Havlík s Rezkem šance neproměnili, přidali domácí druhý gól, o který se tečovanou střelou postaral Přikryl. Hosté poslali místo Sadílka na hřiště Kuchtu a ten po necelých deseti minutách na trávníku zblízka hlavou snížil.

Hostům ale naděje na body vydržela jen do 80. minuty, kdy se poprvé trefil Komličenko. Tři minuty po něm přidal čtvrtý gól Matějovský a minutu před koncem upravil na konečných 5:1 z penalty Komličenko. Ruský útočník zaznamenal osmý gól v posledních pěti zápasech a s deseti zásahy vede tabulku střelců.

Fotbalová liga - 9. kolo:
FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko 5:1 (1:0)
Branka: 80. a 89. z pen. Komličenko, 28. Mareš, 55. Přikryl, 83. Matějovský - 65. Kuchta. Rozhodčí: Lerch - Koval, Melichar. ŽK: Mareš, Daníček - Krejčí. ČK: 86. Daníček. Diváci: 2110.
Ml. Boleslav: Šeda - Pauschek, Chaluš, Hůlka, Keresteš - Přikryl (85. Džafič), Takács, Ladra (76. Matějovský), Mareš, Konaté (31. Diviš) - Komličenko. Trenér: Weber.
Slovácko: Daněk - Juroška, Krejčí, Šimko, Reinberk (46. Sadílek) - Kalabiška (79. Zajíc), Janošek, Havlík, Daníček, Rezek - Kubala (57. Kuchta). Trenér: Kordula.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články