Hlavní obsah

Dukla slaví výročí. Dorazí armádní orchestr, pro fandy chystá zábavu i občerstvení

Praha

Pražská Juliska zažije v neděli odpoledne speciální zápas. Fotbalový klub Dukla Praha si během souboje 12. ligového kola s Opavou připomene výročí 70. let od svého vzniku a fanoušky vábí na stadión.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisty pražské Dukly čeká v neděli speciální zápas.

Článek

Dejvický klub si chce narozeniny s věrnými příznivci patřičně užít. Brány stadiónu otevře hodinu a půl před výkopem, tedy ve 13:30, a pro diváky nachystá v areálu spoustu zábavy. Ti se mohou nechat v připraveném fotokoutku zdarma zvěčnit a na místě vyvolaný snímek si v papírové podobě rovnou odnést na památku.

K dispozici jim bude i nadstandardní nabídka občerstvení. Točit se bude například únětické pivo, k jídlu zase podávat hovězí burgery a další speciality pouliční kuchyně.

Na Julisku dorazí také část orchestru Ústřední hudby Armády ČR, který mimo jiné zahraje před utkáním státní hymnu. O poločasové pauze pak Dukla uspořádá slavnostní ceremoniál, při němž ocení své největší osobnosti historie i současnosti. Vstupenku pořídí fandové za jednotnou cenu 100 korun, přičemž děti do patnácti let mají volný vstup.

Pikantní duel čeká i domácího trenéra Romana Skuhravého, jenž na jaře vrátil Slezany na prvoligovou mapu a ligového nováčka vedl ještě v úvodu této sezóny. Z rodinných důvodů však v Opavě na začátku září skončil a poté přijal nabídku právě z Julisky.

Reklama

Související témata:
Založení