Hlavní obsah

Fotbalový kouč Kotrba dostal nabídku trénovat Příbram

Vedení fotbalistů Příbrami prý usiluje o angažování svého bývalého trenéra Jiřího Kotrby. Zkušený kouč, který u týmu v minulosti strávil čtyři roky, by se mohl stát nástupcem Františka Baráta. Tomu schází trenérská licence nezbytná k působení v nejvyšší soutěži a půlroční výjimka mu vypršela.

Foto: SPORT.CZ/Soňa Škývarová

Trenér Jiří Kotrba

Článek

Kotrbu oslovila manželka zatčeného příbramského šéfa Jaroslava Starky, která má nyní na starosti chod klubu. "Ptala se mě, jestli bych byl ochoten klubu pomoci," řekl serveru eFotbal.cz osmačtyřicetiletý kouč.

Kotrba působí v roli vedoucího sportovního centra u mládežnických týmů Dynama České Budějovice a do Příbrami prý nespěchá. "Jsem vázán smlouvou v jiném klubu. Ochoten pomoci bych byl, to je možné, ale teď je to pro mě uzavřená záležitost," prohlásil Kotrba.

Bývalý kouč pražské Sparty, Sigmy Olomouc, Jablonce a Viktorie Žižkov naposledy působil v lize v Brně, odkud byl po devíti kolech loňského ročníku odvolán. Pokud by se Kotrba s Příbramí dohodl, stal by se v tomto ročníku již šestou novou tváří na lavičce některého z prvoligových celků.

Reklama

Související témata: