Hlavní obsah

Plzeň zahájila přípravu na halovém turnaji v Německu

INGOLSTADT

Dopoledne první společný trénink na umělém trávníku a večer start na turnaji v německém Ingolstadtu. Neobvyklý vstup do přípravy měli fotbalisté Viktorie Plzeň. Na turnaji v Německu po dvou remízách a jedné výhře bude hrát o konečné vítězství, výsledky večerních zápasů budou známy až před půlnocí. V semifinále čeká plzeňský celek Wacker Burghausen.

Foto: Sport.cz

DEFAULT TITLE

Článek

Trenérovi Stanislavu Levému se hlásilo k zahájení zimní přípravy 23 hráčů. Omluveni byli pouze Václav Procházka a Ferenc Róth, který se k týmu připojí až v neděli. Dnešní program byl uzpůsoben především tomu, že po společném obědě tým vyrazil autobusem do Ingolstadtu, ležícímu mezi Norimberkem a Mnichovem.

Z turnaje se fotbalisté vrátí ještě v noci, další společný trénink je čeká ve čtvrtek dopoledne. Už v sobotu nabere klubový autokar směr západ znovu, protože tým startuje na mnohem lépe obsazeném turnaji v Riese, kde se představí také Norimberk, Chotěbuz, Aue, rezerva Bayernu Mnichov a Lokomotiva Lipsko. Turnaj vysílá přímo televizní stanice DSF.

Dosud odehrané výsledky dnešního turnaje:
Skupina A: Regionální výběr - Plzeň 1:1 (Limberský), Unterhaching - Plzeň 2:2 (Limberský, Šíma), Plzeň - Yesilyurt Berlín 3:1 (Borek, Jarolím, Krbeček).

Reklama

Související témata: