Hlavní obsah

Sparťanský kapitán Sivok je po operaci třísla

MNICHOV/PRAHA

Kapitán fotbalistů pražské Sparty Tomáš Sivok se dnes v Mnichově podrobil dlouhodobě plánované drobné operaci třísel. Na soukromé klinice v bavorské metropoli podstoupil zákrok na pravé noze, v pátek jej čeká to samé na levém tříslu.

Foto: PRÁVO/Lukáš Táborský

Sparťan Tomáš Sivok v hlavičkovém souboji.

Článek

Podle manažera Davida Nehody ze společnosti Nehoda Sport, která Sivoka zastupuje, bude reprezentační záložník do deseti dnů znovu připraven k plnému tréninku.

"Byl to jen malý zákrok, který definitivně odstraní Tomášovy vleklé problémy," uvedl pro ČTK Nehoda. Třiadvacetiletého Sivoka potíže s třísly a břišními svaly sužovaly ve druhé polovině podzimní části nejvyšší soutěže. Například kvůli nim nedokončil říjnové derby se Slavií a pak musel vynechat další dva ligové zápasy.

Sivok se z Mnichova zpět do Prahy vrátí hned v pátek po druhém chirurgickém zákroku, příští čtvrtek se bude hlásit na startu zimní přípravy lídra první ligy. Přestože se dlouho spekuluje o jeho možném odchodu ze Sparty, přestup prý nyní není aktuální. "Zatím žádnou konkrétní nabídku neregistrujeme, během ledna se to ale může změnit," dodal Nehoda.

Reklama

Související témata: