Hlavní obsah

Do Liberce se asi vrátí fotbalista Nezmar, kluby se už dohodly

LIBEREC

Třetí celek prvoligové tabulky Slovan Liberec podle všeho už v nejbližších dnech posílí útočník Jan Nezmar. Podle libereckého webu jsou na přestupu z Ružomberku domluveny oba kluby a transfer už je prý pouze otázkou administrativních formalit.

Foto: Sport.cz

DEFAULT TITLE

Článek

Blížící se přestup potvrdil ČTK také fotbalista. Podle jeho slov by se mohl libereckým hráčem stát už během víkendového pražského halového turnaje Víkend šampiónů, na kterém startují oba týmy.

Nezmar se musí ještě podrobit lékařské prohlídce a zbývá dotáhnout také jeho hráčskou smlouvu. V Liberci působil už v letech 2000 až 2003. "Mám na Liberec jen ty nejlepší vzpomínky. Úplně ten nejsilnější zážitek je, jak jsme se s fanoušky radovali na náměstí po zisku titulu. Nikdy jsem se netajil tím, že mi Liberec přirostl k srdci a že bych se sem rád vrátil," řekl Nezmar, který v dresu Slovanu nastřílel v 89 prvoligových utkáních celkem 28 gólů.

Chystanou posilu v kádru úřadujícího mistra by přivítal i jeho kouč Vítězslav Lavička. "Honza je hráč, který může být našemu týmu hodně užitečný. Pokud vše dobře dopadne, rádi jej uvítáme v kabině," uvedl trenér Slovanu, který o Nezmara usiloval už v letní přestávce.

Reklama

Související témata: