Hlavní obsah

Mladá Boleslav - Hradec Králové 3:3Středočeši po návratu z Malty svedli přestřelku s Votroky

Aktualizováno

Užili si na Maltě soustředění v ideálních podmínkách středomořského ostrova. Fotbalisté Mladé Boleslavi už jsou zase doma a v prvním přípravném utkání po návratu z tepla remizovali ve vlastním areálu s druholigovým Hradcem Králové 3:3. Hosté dvakrát vedli o dva góly, prvoligový tým nakonec vyrovnal.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Marek Matějovský z Mladé Boleslavi.

Článek

Předposlední přípravné utkání se mladoboleslavským fotbalistům moc nepovedlo, neboť po půlhodině prohrávali o dva góly a po celé utkání ztrátu doháněli. Nakonec zápas dovedli do remízy, ze které se moc neradovali hráči ani trenéři. Oba, boleslavský Weber i hradecký Frťala, poslali na hřiště postupně téměř dvě jedenáctky.

K vyrovnání významně přispěl podzimní kanonýr Komličenko. Nejprve připravil gól Matějovskému, pak prudkou střelou využil penaltu. Dalších několik šancí favorita už hradecká obrana ustála a s ligovým soupeřem se Votroci rozešli smírně.

Přípravný fotbalový zápas:
Mladá Boleslav - Hradec Králové 3:3 (0:2)
Branky: 51. Takács, 65. Matějovský, 72. z pen. Komličenko - 8. z pen. Kateřiňák, 28. Urma, 55. Kateřiňák.
Ml. Boleslav: Šeda (59. Stejskal) - Hašek (46. Klíma), Chaluš (59. Křapka), Šušnjar, Fulnek (81. Provazník) - Takács, Hubínek (46. Mašek) - Ladra (59. Ewerton), Matějovský (81. Pech), Přikryl (59. Tatajev) - Komličenko. Trenér: Weber.

Reklama

Související témata: