Hlavní obsah

Limberský zase baví Instagram. Zveřejnil video spoluhráče zpívajícího píseň od Špinarové

Málaga/Praha

David Limberský o sobě dal vědět i během soustředění ve španělské Málaze. Pětatřicetiletý obránce Viktorie Plzeň umístil na svůj Instagram video, na kterém jeho nový spoluhráč Joel Kayamba zpívá svoji oblíbenou českou píseň.

Foto: Foto FCVP-Martin Skála

Jedna ze tří ofenzívních posil Plzně Joel Kayamba v přípravném utkání proti Ústí nad Labem.

Článek

"Naše nová posila... Doufám, že mu to půjde stejně tak i na hřišti..." okomentoval Limberský video. A neopomněl přidat svůj tradiční hashtag #noalcohol.

Úryvek z oficiálního videa pro Viktorii Plzeň umístil Limberský na svůj profil v úterý večer. Kayamba v něm ukazuje nejen to, jak dobře umí česky, ale předvádí i své pěvecké dovednosti.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Naše nová posila... Doufám, že mu to půjde stejně tak i na hřišti...@ngandu_joel #noalcohol

Příspěvek sdílený David Limbersky (@davidlimbersky),Led 29, 2019 v 11:34 PST

"Jaká je tvoje nejoblíbenější česká písnička? A jestli by sis třeba i troufnul zazpívat kousek z nějaké?" zní z videa. "Nevím, jak se ta písnička jmenuje," odpovídá Kayamba. "Ale je to: Raketou na Mars, poletíme zas, Ty a já," pěje konžský záložník píseň Věry Špinarové.

"Nevím, jak se jmenuje, ale tu mám rád. Raketou na Mars," uzavírá Kayamba. Se jménem písně se přitom trefil. Otázkou ale je, zda ví, že známý hit je také vítěznou písní brněnské hokejové Komety.

Kayamba na sebe ale ve videu, kde odpovídal na dotazy fanoušků, prozradil mnohem více. Rozmluvil se například o svých fotbalových začátcích nebo o tom, jak se mu doposud líbí v Plzni.

Reklama