Hlavní obsah

Zlomil trenérovi nos. Dokud bude v bagu Bořil, už do něj nejdu, směje se Trpišovský

Stojí před nimi velká výzva, zisk mistrovského double. Fotbalisté pražské Slavie měli v zimní přípravě ideální podmínky a k největší úhoně paradoxně přišel jejich trenér. Jindřich Trpišovský musel během soustředění v Portugalsku podstoupit operaci zlomeného nosu. Během baga při tréninku mu zranění nechtíc způsobil vyhlášený brousek Jan Bořil.

Jindřich Trpišovský už na bago nechodí. Má strach z Bořila Video: Sport.cz

 
Článek

Jméno viníka bylo ve fotbalovém zákulisí zatím jen veřejným tajemstvím. Až během tiskové konference před startem jara o něm kouč promluvil.

„Jelikož je tam Honza Bořil, tak jsem se zpátky do baga ještě nezapojil. Nerad bych si zranění zopakoval," usmívá se Jindřich Trpišovský.

Bylo jeho zvyklostí, že si s hráči v bagu zablbnul. Podle očitých svědků zůstal v osudný den trenér v bagu příliš dlouho a za trest musel válet sudy. A jak ho Bořil přeskakoval, tak kouče kopačkou trefil do nosu.

Trpišovský netají, že první dva tři dny po operaci pro něj byly složité a komplikované. Teď už bere příhodu s nadhledem, odložit mohl i preventivní kryt na obličej.

„Je lepší, že se zranění přihodilo mně, a ne nějakému hráči. Už se cítím absolutně v pořádku, vizuálně ne, ale v ničem mě to neomezuje. Pokud se zase nepotkám s Honzou..." stěžuje si Trpišovský naoko na Bořila.

Reklama