Hlavní obsah

Přestup Vozábala do Mostu se blíží, už byl na zdravotní prohlídce

MOST

Přestup záložníka Martina Vozábala ze Slovácka do Mostu se přiblížil. Obě strany našly společnou řeč a podle mosteckých funkcionářů už k potvrzení Vozábalova příchodu chybějí pouze některé dílčí úkony. I proto v pátek fotbalista absolvoval v pražské motolské nemocnici zdravotní prohlídku, kterou zajišťoval jeho nový zaměstnavatel.

Článek

Podle mosteckého ředitele Emila Boukala by mohlo být vše hotovo po víkendu.

Vozábalův přestup se táhne od začátku zimní přestávky. Fotbalista sice chtěl odejít do severočeského klubu, ale oba kluby se nemohly shodnout na odstupném. Jak se však nyní zdá, dohoda je na cestě a Vozábal už možná příští týden bude trénovat pod Zdeňkem Ščasným.

Mostecký trenér už má také jasno, koho by si vybral ze sparťanského kádru jako náhradu za Horsta Siegla, kterého klub uvolnil v průběhu podzimu do pozice asistenta trenéra na Letnou. Ze čtveřice, o níž chtěla Sparta jednat, ukázal na útočníka Jiřího Jeslínka, který na podzim hostoval v Českých Budějovicích.

"Trenér si vybral, teď začneme jednat se Spartou a hráčem. Zatím ale u nás netrénuje," řekl Boukal. Jeslínek ještě v pátek dopoledne absolvoval trénink se Spartou.

Reklama

Související témata: