Hlavní obsah

Dočkal je za dveřmi, Sparta má před uzávěrkou přestupů napilno

Praha

Těsně před skončením přestupního termínu finišuje fotbalová Sparta s doladěním návratu Bořka Dočkala z Číny a příchodem Filipa Panáka z Karviné. Oba hráče by měla představit během pátku, kdy přestupy končí. Pokud jde o odchody, Tomáš Wiesner by mohl jít hostovat do Mladé Boleslavi a Golgol Mebrahtu do Bohemians. Tři mladíci míří na hostování do druhé ligy.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Bořek Dočkal (vlevo) a David Bičík během pondělního utkání na Julisce.

Článek

Čas letí, na změny v kádru pomalu zbývá už jen poslední den.

Stále však platí, že Sparta s kapitánem národního týmu Bořkem Dočkalem počítá již pro nedělní ligový šlágr s Baníkem Ostrava.

Věřím, že se Dočkalův příchod do neděle dotáhne a náš výkon půjde výš, říká Zdeněk ŠčasnýVideo: Sport.cz

„Bořka velmi dobře znám a už jsme spolu spolupracovali, vím, co od něho mohu čekat. Navíc se s námi ve Španělsku celou dobu připravoval. Věřím, že se přestup do nedělního duelu s Baníkem dotáhne a pomůže nám přímo na hřišti k lepšímu výkonu a odvede, co od něj očekávám," těší se trenér Zdeněk Ščasný.

Dotáhnout zbývá také příchod karvinského stopera Filipa Panáka. Hráč je po operaci kolena v rekonvalescenci, v průběhu jara by už měl být k dispozici.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Vadim Červak ze Sparty oslavuje se spoluhráči gól během přípravného utkání s Vltavínem.

Obránce Vadim Červak a útočník Ondřej Novotný odcházejí na hostování do druholigové Vlašimi. Oba hráči působili na podzim ve sparťanské juniorce.

Devatenáctiletý stoper juniorky Marian Burda pak stráví zbytek aktuální sezony na hostování ve Viktorii Žižkov. V průběhu podzimu několikrát trénoval i se sparťanským áčkem.

Reklama

Související témata: