Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Pohárový večírek bez konce i comeback spasitele

Není snadné navázat na pohárový triumf zodpovědným výkonem i v domácí soutěži. Sešívaným se však podobný kousek po návratu z Genku podařil, proto hned tři hráči Slavie figurují v ideální sestavě 22. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva zástupce dodal rival z Letné, který se raduje z vytouženého návratu svého lídra.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 22. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz

Článek

Slovácko sice hrálo otevřeně, v Edenu však bylo bito. Sešívaní zkrátka pokračovali v pohárovém mejdanu i doma. Zápas vyšel Součkovi, nováčkovi Masopustovi či Kúdelovi v dispečinku obrany. Plzeň se výhrou v Opavě za Slavií udržela, kapitána Hubníka tam zdatně zastoupil Pernica.

Sparta aspoň na chvíli zaplašila blbou letenskou náladu. Baník v přímé bitvě o třetí příčku porazila i díky návratu lídra Dočkala, výborným výkonem a parádním gólem se blýskl Švéd Karlsson.

Klokani zastavili pád ke dnu výhrou ve Zlíně. Opřít se mohli o brankáře Fryštáka i obránce Hůlku. Návrat domů si užívá také útočník Kozák, který se rychle stává velkou zbraní Liberce. Exslávista Mešanovič pak při svém debutu hodně pomohl Mladé Boleslavi ke skalpu Jablonce. Olomouci k důležité výhře nad Příbramí vydatně přispěl Zahradníček.

Sestava 22. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Fryšták (Bohemians) - Hůlka (Bohemians), Pernica (Plzeň), Kúdela (Slavia) - Zahradníček (Olomouc), Souček (Slavia), Dočkal (Sparta), Karlsson (Sparta) - Masopust (Slavia), Kozák (Liberec), Mešanovič (Mladá Boleslav).

Reklama