Hlavní obsah

Kulič přestoupí do Sparty až v úterý

PRAHA

Přestup fotbalisty Marka Kuliče z Mladé Boleslavi do Sparty Praha nebude stvrzen podpisem smlouvy ani v pondělí. Poslední schůzka mezi kluby se má uskutečnit podle zákulisních informací až v úterý, poté kluby přestup společně oznámí. Dohoda o přestupu už je ale údajně na světě, Kulič by dokonce měl vyběhnout po boku svých nových spoluhráčů k úternímu dopolednímu tréninku Sparty.

Článek

Kluby prý zatím žádné oficiální informace poskytnout nemohou. "Nic nového v přestupu Marka Kuliče zatím oznámit nemohu," prohlásil dnes pro ČTK sparťanský mluvčí Lukáš Přibyl.

Kuličův transfer se táhne již delší čas. Nejprve se zdálo, že kluby najdou společnou řeč, ale Mladá Boleslav před dvěma týdny oznámila, že od jednacího stolu odchází a hráče neuvolní. Další společná schůzka se znovu odehrála až v pátek 26. ledna a některá média dokonce oznámila, že přestup byl už uzavřen.

Jenže opak byl pravdou: před páteční půlnocí odcestovala mladoboleslavská delegace z Letné, aniž byl přestup reprezentačního útočníka dotažen. O víkendu sice údajně kluby už společnou řeč našly, ale oznámit přestup definitivně ještě nechtějí. K poslední schůzce by proto mělo dojít v úterý dopoledne.

Součástí transferu bude vedle finančního odstupného, které se odhaduje na osm miliónů korun, také výměna hráčů. Do Mladé Boleslavi zamíří Milan Kopic, který od svého příchodu z Jihlavy víceméně oblékal dres sparťanské rezervy.

Potvrdil to na internetových stránkách své agentury ISM hráčův manažer Pavel Paska. S funkcionáři Mladé Boleslavi domluvil smlouvu pro Kopice, který by měl strávit ve středních Čechách rok na hostování; kontrakt obsahuje i možnost opce.

Reklama

Související témata: