Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Sešívaná mašina se naladila na Chelsea, Baník tasil eso místo Baroše

Soutěž se pomalu blíží k rozdělení na tři skupiny pro nadstavbovou část. Na první příčce se však nic nemění. Sešívaní si zastříleli v derby na Julisce, a tak není divu, že tři jejich nejaktivnější borci figurují v ideální sestavě 27. kola první fotbalové ligy podle Sport.cz. Dva hráče v jedenáctce má Olomouc, Baník a Sparta.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 27. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz

Článek

Válčí na třech frontách a ani na jedné nepolevují. První Slavia nakonec poslední Duklu zdrtila 5:1. Opřít se mohla o řadu nadstandardních opor, dvougólového Hušbauera, rozjetého Masopusta či Stocha. Druhá Plzeň si na Slovácku připsala další úspornou výhru, spolehlivě ji dirigoval Hubník.

Spartu těší, že v šestnáctiletém Hložkovi jí roste velký hráč. Kapitánská páska pak v duelu se Zlínem velmi prospěla Costovi. Důležité body si na úkor Teplic připsal Baník. Lehce zraněného Baroše v útoku nahradil Kuzmanovič a málem stihl hattrick, v obraně se připomněl Fleišman.

Olomouc na jaře procitla a již atakuje skupinu o titul. Proti Karviné se blýskli záložník Falta a útočník Yunis. Mladá Boleslav drží jarní neporazitelnost, v Ďolíčku se o ni postaral především brankář Šeda.

Sestava 27. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Šeda (Mladá Boleslav) - Hubník (Plzeň), Costa (Sparta), Fleišman (Ostrava) - Masopust (Slavia), Hušbauer (Slavia), Falta (Olomouc), Stoch (Slavia) - Hložek (Sparta), Yunis (Olomouc), Kuzmanovič (Ostrava).

Reklama