Hlavní obsah

Příbram se dohodla se Spartou na hostování Grigara a Jungra

PŘÍBRAM/PRAHA

Vedení fotbalistů Příbrami se definitivně dohodlo s pražskou Spartou na hostování brankáře Tomáše Grigara a záložníka Marka Jungra. Jungr byl do klubu zapůjčen na půl roku, Grigar by v Příbrami mohl vydržet až do června 2008, ale ještě musí doladit podmínky své smlouvy. Informoval o tom Zdeněk Šesták z tiskového oddělení Sparty.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Návrat Poštulky (uprostřed) na Letnou stál Grigara místo v sestavě.

Článek

Devatenáctiletý Jungr do Příbrami odešel už v týdnu a stačil v novém působišti odehrát dva přípravné zápasy. Nyní jej bude následovat i Grigar, který vytvoří brankářskou dvojici s Oldřichem Pařízkem. Sparta mu začala hledat  v pátek nové působiště poté, co z Teplic získala dalšího gólmana Tomáše Poštulku.

Čtyřiadvacetiletý Grigar do Sparty přišel před třemi lety z Vítkovic, ale v ligových zápasech dostával šanci jen výjimečně ve chvílích, kdy byla jednička Jaromír Blažek zraněná. Zatím Grigar odchytal jen pět ligových duelů.

Poštulka si musel hledat nové angažmá poté, co mu teplické vedení sdělilo, že o jeho služby již dál nemá zájem. Stejný osud potkal i dlouholetého stopera Teplic Hunala, který také posílil kádr Příbrami. Marila tak posiluje před jarními boji o záchranu v nejvyšší soutěži.

Reklama

Související témata: