Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Penaltový rekordman, Franzova rota i nasazený agent

Praha

O překvapivé výsledky nebyla rozhodně nouze, a tak velikonoční víkend přinesl řadu nečekaných hrdinů. O největší senzaci se na Spartě postarala Karviná, a tak hned tři její hráči figurují v ideální sestavě 29. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva zástupce mají Bohemians a Zlín.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 29. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz

Článek

Návrat z Chelsea sešívaným nevyšel, Zlín svůj slavnostní duel vzal se vší vážností a sešívané porazil. Parádní trefu předvedl Džafič, v obraně se dařilo Hnaníčkovi. Lídra tak nejvíc podržel v Příbrami hostující Matoušek, který se jako nasazený agent postaral o remízu s Plzní.

Strakova karvinská rota senzačně zaúřadovala na Spartě. Předposlední tým tabulky jasně vyhrál, o dva góly se postaral Wágner, další přidal Guba a parádní výkon outsidera podpořil také Čolič. Klokani poprvé od července vyhráli doma, Jablonec vychytal gólman Fryšták a hru řídil Vacek.

Baník ovládl derby s Opavou, hvězdou byl stoper Stronati. Do statistik se výrazně zapsal liberecký Kozák, který proti Slovácku proměnil hned tři penalty. Jarní vzestup Olomouc v duelu s Teplicemi potvrdil záložník Houska.

Sestava 29. kola fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Fryšták (Bohemians) - Čolič (Karviná), Stronati (Ostrava), Hnaníček (Zlín) - Houska (Olomouc), Vacek (Bohemians), Džafič (Zlín), Guba (Karviná) - Kozák (Liberec), Wágner (Karviná), Matoušek (Příbram).

Reklama