Hlavní obsah

Kladno remizovalo v Turecku s druholigovým rakouským týmem

ANTALYA

Fotbalisté Kladna ve svém druhém utkání na herním soustředění v Turecku remizovali ve čtvrtek s desátým celkem druhé rakouské ligy Kapfenbergem 1:1. Soupeř se dostal do vedení už po 13 minutách, kdy se ze 30 metrů trefil do šibenice Lienhart. Kladno po poločasové pauze přebralo iniciativu a po faulu na pronikajícího Kalinu vyrovnal z penalty střídající Šimůnek.

Foto: SPORT.CZ

DEFAULT TITLE

Článek

"Náš tým je v plné přípravě, dnes dostali šanci hráči, kteří v této chvíli spíše nepatří do základní šestnáctky trenéra Koubka. Rakouský celek se prezentoval typickým agresivním německým stylem, s nímž jsme měli problémy," řekl spolupracovníkovi ČTK vedoucí mužstva Vladimír Kučera.

Středočeši se v Turecku připravují od začátku tohoto týdne a nemohou si vynachválit příjemné jarní počasí. "Je úplně jasno, teplota má vystoupat až k 19 stupňům," uvedl na klubovém webu sportovní ředitel Tomáš Čuřín. Jedinou kaňkou tak je natažený sval záložníka Kratochvíla, naopak naplno začal trénovat Beneš. "Na zítra je naplánován společný výběh po pobřeží a odpoledne budou mít hráči první a jediné volno," dodal Čuřín.

Soustředění zakončí Kladno v neděli zápasem s dánským Viborgem od 14:00.

SK Kladno - Kapfenberg SV 1:1 (0:1)
Branky: 56. Šimůnek z pen. - 13. Lienhart.
Sestava Kladna: Bičík - Williams, Farbák, Killar (46. Šimůnek), Pončák (60. Drozd) - Michal (64. Simpson), Hlava, Šelicha (46. Kalina), Čáp - Veleba (62. Radzinevičius), Kaciáň (68. Cigánek).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články