Hlavní obsah

Porážka 0:8? Ostuda a hanebnost! Výplaty dostávají, ale hrají jak panenky, zuřil ředitel Teplic

Radek MalinaSport.czPrávo
Aktualizováno

Vytočený na nejvyšší míru byl ředitel fotbalových Teplic Petr Hynek po vystoupení jeho týmu v úvodním duelu nadstavby nejvyšší soutěže ve skupině o Evropu. Severočeši totiž doma v pátek podlehli Mladé Boleslavi 0:8. Hráčům pár minut po duelu v útrobách teplického stadionu pěkně od plic řekl, co si o jejich výkonu myslí.

Foto: Ondřej Hájek, ČTK

Hráči Teplic se omlouvají fanouškům poté, co prohráli vysoko 0:8.

Článek
Fotogalerie

„Je to ostuda a hanebnost. Jestli hráče fotbal nebaví, ať ho nehrají. Co jim chybí!? Výplaty dostávají, je o ně postaráno ve všech směrech. Ale hrají jako porcelánové panenky," čertil se Hynek po osmibrankovém přídělu.

Když hráči o přestávce opouštěli trávník a mířili za stavu 0:6 do šaten, vyprovázel je ze strany fanoušků ironický potlesk. Další dvě branky v průběhu druhého poločasu pak ostudu ještě umocnily.

„Příznivcům se za klub omlouvám. Jsem rozhořčený na nejvyšší míru stejně jako naši fanoušci. Vždyť hráči se na zápas úplně vykašlali. Výkonem a přístupem odradili i zbytek lidí, kteří na náš klub ještě nezanevřeli a na tribuny přišli," lamentoval Hynek.

Byť byl v emocích, měl jasno, že za výkon v úvodním duelu nadstavby ponesou tepličtí fotbalisté následky. „Přístup většiny, to byl výsměch fotbalu. Měli plno řečí, jak z nich vše po jistotě místa ve skupině o Evropu spadlo a budou bojovat. To jsme se teda předvedli a o výsledek porvali. Byla to absolutní ostuda," nechápavě kroutil hlavou Hynek nad výsledkem, který znamenal vyrovnání rekordní prohry v historii nejvyšší tuzemské soutěže.

Reklama

Související témata: