Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Kapitán dovedl sešívané k titulu, střelec tlačí Zlín do Evropy

Praha

Klíčová tajenka sezony je vyřešena. Sešívaní si dojeli vlakem do Ostravy pro mistrovskou jistotu a již týden před koncem soutěže mohou slavit titul. Dva rozjásaní šampioni také figurují v ideální sestavě 4. kola nadstavby fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz. Dva zástupce dodala rovněž Sparta a také Opava, která si pro změnu zajistila záchranu.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 4. kola nadstavby fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz

Článek

Jejich nedávný spoluhráč Laštůvka stáhl roletu a vychytal Baníku čisté konto. Slávistům však radost nezkazil, remíza pro ně byla mistrovská. Jako správný kapitán se předvedl záložník Hušbauer, obrana se znovu mohla spolehnout na Deliho. Druhé Plzni tak nepomohla ani výhra v Liberci, kde se krásně trefil Hořava. V dresu Slovanu opět válel Mara.

Sparta doma porazila Jablonec. Roli střelce na sebe vzal stoper Štetina, druhý gól pak připravil teenager Hložek a přidal několik drzých fines.

Foto: Dalibor Glück, ČTK

Tomáš Poznar ze Zlína se raduje z gólu poté, co proměnil penaltu.

Překvapením skupiny o Evropu je zatím Zlín, který díky dvěma trefám střelce Poznara zaskočil v prvním finálovém duelu Mladou Boleslav.

Záchranu si v duelu s Příbramí zajistil nováček z Opavy. Důležitý gól vstřelil obránce Schaffartzik, svůj přínos znovu předvedl matador Zavadil. Klokani si hodně pomohli výhrou v Karviné, kterou jim zajistil kapitán Jindřišek.

Sestava 4. kola nadstavby fotbalové Fortuna ligy podle Sport.cz:
Laštůvka (Ostrava) - Schaffartzik (Opava), Deli (Slavia), Štetina (Sparta), Mara (Liberec) - Hořava (Plzeň), Hušbauer (Slavia), Zavadil (Opava), Jindřišek (Bohemians) - Hložek (Sparta), Poznar (Zlín).

Reklama