Hlavní obsah

Derby Sparta - Slavia bylo už ve středu před půlnocí vyprodáno

PRAHA

Jen necelých patnáct hodin trval předprodej na ligové derby Sparta - Slavia, které se bude hrát 23. dubna. Nedlouho před středeční půlnocí si prostřednictvím rezervačního systému objednali fotbaloví fanoušci poslední volné vstupenky a klub mohl ohlásit, že zápas bude sledovat vyprodané hlediště Toyota Areny. Sparta to uvedla na svých internetových stránkách.

Článek

O rekordním zájmu fanoušků svědčil už dopolední start předprodeje. Ještě ve středu v podvečer zbývalo k prodeji 3500 lístků a zdálo se, že se v pokladně stadiónu budou prodávat vstupenky i ve čtvrtek. Jenže už večer nebyla k dispozici ani jedna vstupenka a krátce před půlnocí byly vyčerpány také internetové rezervace.

Sparta tak prodala během jediného dne v zákaznickém centru 14 tisíc vstupenek, 3226 lístků si lidé zajistili přes rezervační systém, 1800 lístků do svého sektoru vyprodala Slavia. Poslední možnost získat některé ze zbylých míst v hledišti svíce než dvacetitisícovou kapacitou dostanou zájemci v různých soutěžích, které budou pořádat partneři klubu.

Zástup zájemců o vstupenky se na Letné vytvořil i ve čtvrtek ráno, ale spokojeni odcházeli pouze ti, kteří vzali zavděk vstupenkami na sobotní odpolední zápas s Teplicemi.

Také toto utkání podle všeho bude sledovat hodně fanoušků, kteří navíc mohou využít akce, již pro ně klub na sobotu nachystal: pokud muž přijde s přítelkyní, bude mít žena vstup zdarma a na společnou vstupenku mohou využít ještě další různé slevy, které jim nabízí kluboví partneři. Na Teplice už bylo prodáno osm tisíc lístků, ovšem hlavní nápor se očekává ve čtvrtek a během pátku.

Reklama

Související témata: